Starbaron

Posts written by GianMaria le Mura

view post Posted: 1/8/2017, 14:47     Gastone touch screen?? - • Novità Food •
CITAZIONE (O'Cconnor"s @ 1/8/2017, 15:46) 
bozza_011

This I know what is...
view post Posted: 1/8/2017, 13:12     +2Torta Quark - ••Le Torte••
CITAZIONE (Gastronomo @ 1/8/2017, 13:52) 
CITAZIONE (GianMaria le Mura @ 1/8/2017, 13:51) 


Nice

this is very nice :woot:
view post Posted: 1/8/2017, 12:58     +2Occhi di BUE - ••I Biscotti••
CITAZIONE (Gastronomo @ 1/8/2017, 13:53) 
CITAZIONE (GianMaria le Mura @ 1/8/2017, 13:41) 


Delizius biscut this

thanks
view post Posted: 1/8/2017, 12:57     +2Le Macine Mulino Bianco - ••I Biscotti••
CITAZIONE (Gastronomo @ 1/8/2017, 13:54) 
CITAZIONE (GianMaria le Mura @ 1/8/2017, 13:39) 


Omg Le Macine : in market i buy everyday

now you makin in house :D
view post Posted: 1/8/2017, 12:56     +1Biscotto per gelati video. Il classico - ••I Biscotti••
CITAZIONE (Gastronomo @ 1/8/2017, 13:55) 
Yes I love that

ok
view post Posted: 1/8/2017, 12:36     +1Biscotto per gelati video. Il classico - ••I Biscotti••
CITAZIONE (O'Cconnor"s @ 1/8/2017, 13:35) 
CITAZIONE (GianMaria le Mura @ 1/8/2017, 13:32) 


Bellissimo.. haha chef you can make this today??

ok I will do
view post Posted: 1/8/2017, 12:18     Addio a Guido Elmi - • Novità Food •
Guido Elmi© Provided by Rockol.it Guido Elmi

Addio a Guido Elmi: lo storico produttore e braccio destro di Vasco Rossi è scomparso all'età di 69 anni. La notizia è stata data da Red Ronnie sui social: "Il mio amico Guido Elmi è volato nell'altra dimensione. Lo sconosco dai primi tempi con Vasco Rossi inizio anni '80. Le ultime volte che l'ho visto è stato ai due concerti di Modena Park", ha scritto il conduttore del Roxy Bar.

Nel giro di pochissimi minuti la bacheca del profilo personale Facebook di Guido Elmi ha cominciato a riempirsi di pensieri di estimatori e colleghi. La pagina ufficiale del produttore è invece ferma ad un post pubblicato lo scorso 1° luglio direttamente dal palco di Modena Park, il concerto-evento per i quarant'anni di carriera di Vasco.

Nessun post, per ora, sulla pagina ufficiale del rocker di Zocca, che proprio ieri sera ha condiviso alcune righe del libro "Vasco da rocker a rockstar" che raccontano la crisi con il produttore alla fine degli anni '80: "A guido ho detto: 'O i dischi si fanno come dico io o non va bene'".

Enrico Ruggeri è stato tra i primi a ricordare Elmi, sui social: "Un grande comunicatore, un artista, profondo e intuitivo. Pochi manager hanno saputo costruire cultura e costume come lui", ha scritto il frontman dei Decibel.

view post Posted: 1/8/2017, 12:00     +1Profitterol Tower - ••Le Torte••
CITAZIONE (O'Cconnor"s @ 1/8/2017, 12:47) 
CITAZIONE (GianMaria le Mura @ 31/7/2017, 21:44) 

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Ingredients

For the choux pastry
150ml/5oz unsalted butter, plus extra for greasing
150ml/5fl oz water
200g/7oz plain flour
6 free-range eggs

For the filling
500ml/18fl oz double cream, whipped until soft peaks form when the whisk is removed
1 tsp vanilla essence
icing sugar, to taste
100g/3½ dark chocolate, minimum 70 per cent cocoa solids, melted
100g/3½ white chocolate, melted.


Method

1.Preheat the oven to 180C/360F/Gas 4. Lightl grease a baking tray with butter.


2.For the choux pastry, place the butter and water into a pan over a medium heat until the butter has melted.


3.Remove the pan from the heat, add the flour and mix well with a wooden spoon until the mixture resembles a paste.


4.Add the eggs, one at a time, mixing until completely combined before adding the next egg.


5.Transfer the dough into a piping bag, then pipe small blobs of dough onto the greased baking tray.


6.Bake in the oven for 15-20 minutes, or until dry and hollow. As soon as they are cooked, use the handle of a teaspoon to poke a small hole into the base of each profiterole to allow any steam to escape. Set aside to cool.


7.For the filing, place the whipped cream into a bowl and fold in the vanilla essence and icing sugar, to taste.


8.Spoon the cream mixture into a clean piping bag and fill each profiterole with it.


9.Spread a little melted dark chocolate onto a large plate or cake stand. Arrange a layer of profiteroles onto it.


10.Place more chocolate on top of each profiterole, then add a second layer of profiteroles, slightly smaller in diameter than the first layer.


11.Top the second layer of profiteroles with melted white chocolate, then add another layer of profiteroles.


12.Repeat the process with the remaining profiteroles until the layers resemble a pyramid and all of the profiteroles have been used.


13.To serve, drizzle over any remaining melted chocolate and present at the table.

Anazing nice and look delicius

thanks thanks so mouch for the quotetion
view post Posted: 1/8/2017, 11:59     Apple with fruit salad and melted chocolate - ••I Dessert al Piatto••
CITAZIONE (O'Cconnor"s @ 1/8/2017, 12:48) 
CITAZIONE (GianMaria le Mura @ 31/7/2017, 19:07) 

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Should to be fantastic for tasting now

yes is very fresh tasting
view post Posted: 1/8/2017, 11:56     Ricetta RicottaCheese Cake Votare Please - • NonSoloFood • Parlare liberamente di tutto senza farsi problemi di niente ; il thred del PARLO COME VOGLIO •
CITAZIONE (O'Cconnor"s @ 1/8/2017, 12:49) 
CITAZIONE (GianMaria le Mura @ 31/7/2017, 16:16) 

Untitled




VOTARE CLICCANDO AL LINK SOTTO ( DOWN )
www.spaghettitaliani.com/Blog/Ricet...alemura&B2=1193

Done

thanks :00015012.gif:

CITAZIONE (Gastronomo @ 1/8/2017, 12:51) 
CITAZIONE (GianMaria le Mura @ 31/7/2017, 16:16) 

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Done

thanks
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